Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Kasvot 

EkoPharma peruskasvohoito ihotyypin mukaan (alkupuhdistus, kuorinta, hieronta, naamio, hoitovoiteet)

49€

EkoPharma puhdistava kasvohoito ihotyypin mukaan (alkupuhdistus, kuorinta, ultraäänipuhdistus tai timanttihionta, tarv.mekaaninen puhdistus, hieronta, naamio, hoitovoiteet)

59€

EkoPharma nuoren ihon puhdistava kasvohoito (alkupuhdistus, kuorinta, ultraäänipuhdistus + mekaaninen puhdistus, naamio, hoitovoiteet)

49€

EkoPharma Marjamatka-kasvohoidossa ihoasi hemmotellaan suomalaisilla marjoilla. Hoito alkaa pään hieronnalla, joten pääset heti rentoutumaan ja nauttimaan hoidosta. Hoitotuotteet valitaan ihosi sen hetkisen tarpeen mukaan ja naamio sekoitetaan yksilöllisesti juuri sinulle. Tarvitseeko ihosi kosteuttavaa hyaluronihappoa, vahvistavaa proteiini-peptidiyhdistettä vai rauhoittavaa kaurauutetta. Esimerkiksi näistä aktiiviaineista kootaan yksilöllinen naamio, jota saat myös annoksen kotiin vietäväksi. (alkurentoutus, alkupuhdistus, kuorinta, hieronta, seerumi, erikoisnaamio, hoitovoiteet, kulmien siistiminen).

65€

Timanttihionta-hoito (pintapuhdistus, timanttihiontakäsittely, hieronta, seerumi, naamio ja hoitovoiteet) soveltuu erityisesti samealle, paksulle iholle, epäpuhtaalle iholle, pigmenttimuutoksiin, arpiin ja kirkastavana ja uudistavana hoitona kaikille ihotyypeille, sarjana 55 €/krt

59€

Lue lisää EkoPharman hoitavista raaka-aineista ja vaikutuksista tästä.

 

EkoPharma PH-kuorinta on AHA-happoihin perustuva tehokas, mutta hellä kemiallinen kuorinta ihon heleyttämiseen, tasoittamiseen ja uudistamiseen. Sopii sarjahoitona esim. maksaläiskien vaalentamiseen ja tukkeumien avaamiseen.

59€

Dual Injector -kasvohoito  (alkupuhdistus, kuorinta, seerumi, naamio ja laitehoito, hieronta ja hoitovoiteet) Hoidossa käytetään radiofrekvenssiä ja elektroporaatiota.  

 

Lempeä, imunestekiertoa ja siten turvotusta poistava Gua sha -hoito. Ensimmäisellä hoitokerralla saat mukaasi jade-kiven ja ohjeet, jotta voit tehdä Gua Shaa myös kotona ja saavuttaa pitempiaikaisia tuloksia. Jatkohoidot 55 €.

 

65€

Lempeä, mutta ihoa uudistava anti-age -vaikutteinen Gua Sha -hoito. Saat mukaasi jade-kiven ja kotihoito-ohjeet, joiden avulla voit ottaa Gua Shan osaksi ihonhoitorutiinia ja saavuttaa pitkäaikaisempia tuloksia. Jatkohoidot 55 €. 65€
   

 

 

Kasvojen lymfahieronta
- imunestekiertoa vilkastuttava ja rentouttava hoito

35 €

Kasvojen aromaattinen hieronta (alkupuhdistus, hieronta eteerisillä öljyillä hartioilta päälaelle)

30 €      

Kestovärjäykset kasvohoidon yhteydessä 15 €. Hieronta eteerisillä öljyillä +2 €.

BTB13-Mikroneulaus

Kasvot ja kaula 99 €

Muut alueet sopimuksen mukaan

Ajanvaraus

Ajat ovat varattavissa nettiajanvarauksesta. Voit myös soittaa tai tiedustella aikaa viestillä numerosta 045-6334746. Hoitojen aikana puhelimeni on äänettömällä. Peruutukset viimeistään edellisenä päivänä. Peruuttamattomista hoitovarauksista veloitetaan puolet hoidon hinnasta.